rzeczywiscie nie ma, ale te z 2011 roku też w korzystnej cenie
Darwin miał rację !!!
Zwiń
X
-
Darwin miał rację !!!
No ja pi@#$%^&*(
25-latek zginął w niedzielę rano, skacząc z siódmego piętra hotelu do basenu na hiszpańskiej Ibizie - pisze agencja EFE. To już szósta tego lata ofiara śmiertelna tzw. balkoningu, czyli "zabawy" polegającej na skakaniu z balkonu pokoju do basenu hotelowego.
Niektórzy miłośnicy tego typu wrażeń przeskakują także z jednego balkonu na drugi. Nowy "sport" często uprawiany jest pod wpływem alkoholu i narkotyków, głównie ecstasy.
Chwilę po godzinie 7 rano w niedzielę służby ratownicze zostały wezwane do jednego z hoteli przy plaży Playa d'en Bossa. Na miejscu stwierdziły zgon młodego mężczyzny, który odniósł poważne rany na skutek skoku z balkonu.
Jak pisze dziennik "El Mundo", tego lata przede wszystkim na Majorce, Ibizie oraz w kurortach najczęściej wybieranych przez młodych turystów odnotowano już kilkadziesiąt takich przypadków, z czego sześć zakończyło się śmiercią.
Według gazety, w związku z coraz większym zainteresowaniem tą "zabawą" wiele hoteli podjęło środki zapobiegawcze. Hotel Marina Barracuda przygotował ulotki, w których radzi "bawić się z głową" oraz informuje, że "skakanie z balkonów jest zabronione". Ponadto od 2011 roku "balkoning" będzie karany grzywną.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
-
-
Selekcja selekcją, (powiedz to rodzicom tego 25 latka) ale jest jakiś dziwny trend wśród młodzieży pod nazwą wyżej, dalej, mocniej, dość mocno pewnie potęgowany prze różnego rodzaju filmy akcji, popisy znajomych i nieznajomych na YouTube, sporty ekstremalne oraz fantazje młodych ludzi połączoną z dragami i alkoholem, przeceż w necie jest pełno filmików z cyklu "jestem hardkorem" itd... Człowiek robił za młodu rożne głupie rzeczy ale żeby skakać z 7 piętra do basenu hotelowego ??? no ja tego nie rozumiem.... chyba pora umierać...- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
balkoning :lol:
a ja czasem trenuje chodning i spacering :lol:
rozpierdzielaja mnie takie sprawy , gówniarz najadl się czegoś i pomyślał sobie jestem zajebisty skocze do basenu..... rewelacja.....
Zamieszczone przez Jac_ek(powiedz to rodzicom tego 25 latka)Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekale jest jakiś dziwny trend wśród młodzieży pod nazwą wyżej, dalej, mocniej, dość mocno pewnie potęgowany prze różnego rodzaju filmy akcji, popisy znajomych i nieznajomych na YouTube, sporty ekstremalnesprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DecoZamieszczone przez Jac_ekno ja tego nie rozumiem....
Komentarz
-
-
Święta prawda , tylko do "zapierdalingu" już się przyzwyczailiśmy niestety ...- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
równie dobrze można podać w kroplówce - tylko po coAniaM
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
O2 FL 2009 Combi Ambiente 1,8TSI (160KM)
Komentarz
-
-
Jak bedziecie na Ibizie to "polecam" dyskoteke Amnesia z motywem przewodnim Espuma. Czyli piana party. Omalo co sie nie zakrztusilem tam na smierc piana, ktora zachlysnalem sie zamiast powietrzem. Nie dalo sie oddychac bo nie bylo zadnych przerw w "dostawie" piany. Byly 3 potezne armatki. Ciezko bylo sie wycofac gdy oczy zawalone piana i na glowe laduje sie kolejna porcja. Dobrze ze byly tam podesty (na ktore ludzie w panice uciekali i ratowal sie kto mogl). Na drugim stopniu podestu ok. 2,2m ze mna to piana siegala po szyje :lol: Ogolnie jedyne i niepowtarzalne przezycie (doslownie).
Na prawde dziwie sie, ze nie bylo tam zgonow (a moze skrzetnie ukrywaja ten fakt )
Ale to hiszpanie i oni maja na wszystko... sami wiecie coVW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bradleyak bedziecie na Ibizie to "polecam" dyskoteke Amnesia z motywem przewodnim Espuma. Czyli piana party.
jakościowo napewno nie dorównuje Amnesii ale... :wink:
takie małe OTsprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
A później płać za leczenie takiego debila i rentę ... no niestety ale tak jak palaczy nie powinno się leczyć (za free) na raka płuc/krtani tak i piratom drogowym również się powinno wystawiać słone rachunki kosztów akcji straży/policji/pogotowia tak i takim ułomkom powinno się przed przyjęciem na oddział wystawić wstępny rachunek...- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sporyhttp://www.youtube.com/watch?v=TuiQuaSQIEQ
Polski "miszczu" w tej dyscyplinie :shock:...nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
-
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz